HIKVISION ROMANIA

Hikvision se angajează să deservească diverse industrii prin tehnologiile sale de ultimă oră de percepție a mașinilor, inteligență artificială și date mari, conducând viitorul AIoT:

  • Prin tehnologii cuprinzătoare de percepție a mașinilor, ne propunem să ajutăm oamenii să se conecteze mai bine cu lumea din jurul lor;
  • Cu o multitudine de produse inteligente, ne străduim să identificăm diverse cerințe, oferind inteligență la îndemâna dvs.;
  • Prin aplicații inovatoare AIoT, suntem dedicați să dăm puterea fiecărui individ să se bucure de un viitor mai bun prin construirea unei lumi inteligente care este mai convenabilă, mai eficientă și mai sigură

Hikvision oferă o gamă largă de produse de securitate fizică, acoperind securitatea video, controlul accesului și sistemele de alarmă. De asemenea, oferim soluții de securitate integrate bazate pe tehnologia AI pentru a sprijini utilizatorii finali cu noi aplicații și posibilități de management al siguranței și business intelligence. În ultimii câțiva ani, ne-am aprofundat cunoștințele și experiența în satisfacerea nevoilor clienților pe diverse piețe verticale cu soluții profesionale și inteligente, inclusiv orașul inteligent, transport, retail, logistică, energie și educație. În plus, Hikvision își extinde afacerea la transofrmarea casei într-una inteligentă, robotică, electronică auto, stocare inteligentă, securitate la incendiu, detecție în infraroșu, detectare cu raze X și imagistică medicală pentru a explora noi canale pentru susținerea dezvoltării pe termen lung.

Hikvision a stabilit una dintre cele mai extinse rețele de marketing din industrie, cuprinzând 66 de filiale și sucursale la nivel global, pentru a asigura răspunsuri rapide la nevoile clienților, utilizatorilor și partenerilor. Produsele Hikvision deservesc un set divers de piețe verticale care acoperă peste 150 de țări.

Hikvision a devenit o companie tranzacționată public în mai 2010 și este listată pe panoul întreprinderilor mici și mijlocii la Bursa de schimb din Shenzhen.

Cu investiții semnificative în cercetare și dezvoltare, Hikvision avansează mai multe tehnologii de bază, acoperind percepția multidimensională, inteligența artificială și big data, precum și tehnologiile de imagistică, cloud computing și codec video.

Tehnologiile legate de imagini și video rămân foarte importante pentru Hikvision, lideri în industrie în numeroase domenii, inclusiv imagini de înaltă definiție și lumină slabă, precum și dezaburirea imaginii, focalizarea rapidă inteligentă și stabilizarea imaginii, printre altele.

Pe lângă imaginile cu lumină vizibilă, Hikvision își extinde tehnologiile de percepție a mașinii la întregul spectru electromagnetic. Variind în lungime de undă și frecvență, undele electromagnetice se pot extinde de la lumina vizibilă la ambele capete ale spectrului cunoscut. Hikvision a dezvoltat produse și aplicații inovatoare alimentate de imagini termice, imagini multispectrale, detecție radar și așa mai departe. De asemenea, explorăm mai multe tehnologii de percepție a mașinilor care captează razele X, razele infraroșii, undele milimetrice, undele sonore și variațiile de temperatură etc.

sursa:https://www.hikvision.com/ro/about-us/company-profile/

Shopping Cart
Scroll to Top