Conditii generale

CONDITII GENERALE

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a tuturor termenilor si conditiilor.

Informatii generale

Detinatorul agroimpex.ro (S.C. EUROEXPERT S.R.L., RO17449420, J34/246/2005, cu sediul social in Alexandria, str. Dunarii 222, bl. 901, sc. E, et. 1, ap. 66, Teleorman) face toate eforturile pentru a va prezenta cu maxima corectitudine produsele comercializate. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs. De asemenea, pozele afisate pot fi unele reprezentative.

Operator prelucrare date cu caracter personal

S.C. EUROEXPERT S.R.L.  nr.10935 din 25/03/2009

Comenzi

Nu exista comanda minima impusa. Toate preturile afisate pe site sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate nu contin taxele de transport. Aceste taxe vor fi trecute separat pe factura fiscala.

Factura fiscala se emite conform legislatiei in vigoare din Romania si se trimite impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare. Comenzile facute in zilele lucratoare, pana la ora 16, ora Romaniei, se expediaza in cel mult 2 zile lucratoare, daca nu se specifica altfel in descrierea produsului.

Conform legilor in vigoare, comanda facuta pe acest website se considera un contract intre utilizator si firma noastra si trebuie executata de catre ambele parti. Aceasta inseamna ca firma noastra se obliga sa livreze produsele si serviciile comandate, iar utilizatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Ne rezervam dreptul de a modifica preturile afisate pe website atunci cand consideram ca acest lucru este necesar.

Euroexpert srl foloseste serviciile altor companii, de exemplu pentru transport, plata, etc. Responsabilitatea pentru aceste servicii revine integral firmelor prestatoare de servicii. Este responsabilitatea utilizatorului ca inainte de folosirea acestor servicii sa cunoasca si sa accepte conditiile si termenii serviciilor.

Politica de retur

Dreptul de retur/retragere este prevăzut de OUG 34/2014 în ceea ce priveşte contractele la distanţă şi contractele în afara spaţiilor comerciale si definit prin politica noastra de retur. Pentru informatii suplimentare va rugam sa studiati Politica de retur.

Inregistrarea ca membru

Pentru crearea contului de client sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utilizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responsabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Confidentialitatea datelor personale

Euroexpert se angajeaza sa respecte cu strictete confidentialitatea datelor clientilor sai si se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti.

Datele solicitate pe acest site sunt: numele, prenumele, numarul de telefon, domiciliul si adresa de email. In momentul in care doriti sa cumparati online vi se vor solicita suplimentar: adresa de livrare, adresa de facturare si modalitatea de plata.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre firma numai in scopul declarat al acestui site, pentru a trimite utilizatorului confirmarea si livrarea comenzilor.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitare de responsabilitate

Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat pe site.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice moment al procedurii de comanda din mai multe motive, printre care:
  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Daca intervin probleme la o comanda va vom contacta prin email sau telefonic.

Condiții de Garanție

Crearea și păstrarea relațiilor profitabile pe termen lung cu toți clienții noștri, presupune și grija noastră pentru satisfacția totală a partenerilor de afaceri prin acordarea de garanție și service produselor comercializate prin intermediul partenerilor nostri.

Astfel, oferim garanție pe o perioadă de 12 luni produselor comercializate către persoane juridice, iar catre persoanele fizice garantia este conform specificatiilor producatorului. Exceptie fac tipuri de produse: becuri, ștergatoare, odorizante sau alte produse asemănătoare considerate “consumabile” beneficiază de garanție restrânsă pe o perioadă cuprinsă între 1 și 6 luni, în funcție de produsul în cauză.

De asemenea, produsele cu defecțiuni cauzate in timpul montajului sau produse cu defectiuni aparute in urma utilizarii excesive, necorespunzatoare, altele decat cele cu defect de fabricatie vor fi refuzate la garanție.

În cazul apariției unor defectiuni în utilizarea produsului în perioada de garanție, se efectuează procedura de constatare urmând dupa caz remedierea. repararea sau înlocuirea piesei sau întregului produs în termen de maxim 30 de zile de la recepționarea acestuia în service.

Costurile aferente operatiunii de transport tur-retur service, sunt suportate de către client.

Documentele necesare aplicării garanției:

Factura fiscală (copie) emisă la vânzare
Bonul fiscal sau factura fiscală emisă catre utilizatorul final în cazul revânzătorilor
Deviz de lucrare emis de unitatea de service autorizata pentru produsele ce necesita motaj in service.
Documentele necesare vor fi transmise pe adresa de email office@agroimpex.ro , dupa care veti fi contactat pentru preluarea produsului cu ajutorul unui curier.

În cazul în care reclamația este nejustificată, toate cheltuielile de logistică și evaluare vor fi suportate de catre client.
Conform legii, termenul de solutionare al garantiilor este de 15 zile calendaristice de la receptionarea produsului in service. Daca produsul trimis in service este trimis fara o copie a facturii sau datele de contact, termenul de solutionare se mareste. La fel, termenul de solutionare se poate mari in cazul anumitor produse care se trimit in unitati service aflate in afara tarii.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

Shopping Cart
Scroll to Top